In de vierde editie van Boek & Meester is de Amerikaanse bestsellerauteur Jonathan Safran Foer te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe roman Hier ben ik.

De kern van Boek & Meester wordt gevormd door een geestdriftig gesprek, maar er is ook voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek.

Jonathan Safran Foer is de auteur van de wereldwijde bestsellers Alles is verlicht en Extreem luid & ongelooflijk dichtbij. Beide romans wonnen diverse prijzen en zijn verfilmd. In 2009 verraste hij de lezer met Dieren eten, een prikkelend en uitdagend non-fictie boek over ons eetgedrag. Begin september verscheen zijn langverwachte derde roman Hier ben ik.
interviewer: Ernest van der Kwast

Hier ben ik beschrijft drie tumultueuze weken uit het getroebleerde leven van een familie in het hedendaagse Washington D.C. Terwijl Jacob, Julia en hun drie zonen zich onontkoombaar geconfronteerd zien met het verschil tussen hun dromen en de werkelijkheid, zet een catastrofale aardbeving een pan-Arabische invasie van Israël in gang. De eigenlijke betekenis van het begrip ‘thuis’ staat ter discussie – evenals de fundamentele vraag hoeveel iemand in zijn leven kan verdragen.

Hier ben ik is de meest diepgravende, onderhoudende en nietsontziende roman tot nu toe van een auteur van wereldformaat.

Nieuws

Boek en Meester #4

Jonathan Safran Foer

Datum
zaterdag 15 oktober 2016
Locatie
Arminius
Museumpark 3
3015 CB Rotterdam
Routebeschrijving
Aanvang
20.00 uur
deuren open: 19.30 uur
Entree
€ 10
Bestel kaartjes

Mede mogelijk gemaakt door

Onze partners