#25 Willy Vlautin

Gratis toegang met handschoenen: B&M daagt boksscholen in R’dam uit!

Hoe taai zijn de boksers van Rotterdam? Literatuurprogramma Boek & Meester daagt alle boksscholen in de regio uit de ring te betreden voor een literaire sparwedstrijd met schrijver Willy Vlautin. Wie mét bokshandschoenen naar het programma komt, krijgt gratis toegang.

Op maandag 29 april is de Amerikaanse schrijver Willy Vlautin te gast in WORM om te vertellen over zijn bestseller Laat me niet vallen, dat door DWDD werd verkozen tot Boek van de Maand. De roman verhaalt over de tiener Horace Hopper, die ervan droomt professioneel bokser te worden. Zijn reis naar de top gaat niet zonder slag of stoot; Horace belandt in de brute wereld van het Mexicaanse bokscircuit, waar hij zowel fysieke als mentale klappen incasseert.

Wie mét bokshandschoenen naar het interview met Vlautin komt, krijgt gratis toegang. Boek & Meester roept alle boksers in Rotterdam op zich met Willy Vlautin en Horace Hopper te meten. Wie durft de handschoen op te nemen? Wie is er niet bang voor een literaire knockout?

Willy Vlautin is behalve schrijver ook ex-frontman van de band Richmond Fontaine en zanger/gitarist bij The Delines. Ernest van der Kwast gaat met de auteur in gesprek over zijn boeken, zijn muziek en zijn voorliefde voor boksen. Er is ruimte voor vragen uit het publiek en voordracht, en misschien brengt Willy Vlautin ook nog een paar liedjes ten gehore.

Nieuws

Boek en Meester #25

Willy Vlautin

Datum
maandag 29 april 2019
Locatie
Worm
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam
Routebeschrijving
Aanvang
20.00 uur
deuren open: 19.30 uur
Entree
€ 11
Bestel kaartjes

Mede mogelijk gemaakt door

Onze partners