#4 Jonathan Safran Foer

Kaartverkoop voor Jonathan Safran Foer gestart!

In de vierde editie van Boek & Meester is de Amerikaanse bestsellerauteur Jonathan Safran Foer te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe roman Hier ben ik.

Kaarten kosten € 10,- en kunnen in onze ticketshop worden gekocht.

Jonathan Safran Foer is de auteur van de wereldwijde bestsellers Alles is verlicht en Extreem luid & ongelooflijk dichtbij. Beide romans wonnen diverse prijzen en zijn verfilmd. In 2009 verraste hij de lezer met Dieren eten, een prikkelend en uitdagend non-fictie boek over ons eetgedrag. Begin september verscheen zijn langverwachte derde roman Hier ben ik.

 Hier ben ik beschrijft drie tumultueuze weken uit het getroebleerde leven van een familie in het hedendaagse Washington D.C. Terwijl Jacob, Julia en hun drie zonen zich onontkoombaar geconfronteerd zien met het verschil tussen hun dromen en de werkelijkheid, zet een catastrofale aardbeving een pan-Arabische invasie van Israël in gang. De eigenlijke betekenis van het begrip ‘thuis’ staat ter discussie – evenals de fundamentele vraag hoeveel iemand in zijn leven kan verdragen.

 Hier ben ik is de meest diepgravende, onderhoudende en nietsontziende roman tot nu toe van een auteur van wereldformaat.

Boek & Meester #4
15 oktober 2016
Locatie: Arminius (Museumpark 3)
Deuren open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Nieuws

Boek en Meester #4

Jonathan Safran Foer

Datum
zaterdag 15 oktober 2016
Locatie
Arminius
Museumpark 3
3015 CB Rotterdam
Routebeschrijving
Aanvang
20.00 uur
deuren open: 19.30 uur
Entree
€ 10
Bestel kaartjes

Mede mogelijk gemaakt door

Onze partners