#2 Zeruya Shalev

Nieuwe roman Zeruya Shalev verschijnt op 1 april

Op vrijdag 1 april verschijnt Pijn, de nieuwe roman van bestsellerauteur Zeruya Shalev. Ze werd bekend met de romans Liefdesleven (1997), Man en vrouw (2003), De tweede familie (2008) en Het hart van de familie (2012). Shalevs boeken zijn wereldwijd in meer dan twintig talen vertaald en groeiden alle uit tot bestsellers. Liefdesleven is zelfs opgenomen in de prestigieuze lijst van Der Spiegel met de twintig beste romans in de wereldliteratuur van de laatste 40 jaar. Ze staat daar o.a. in met Philip Roth en J. M. Coetzee.

Boek & Meester ontvangt Zeruya Shalev op dinsdag 5 april in de nieuwe locatie Ubik (Boomgaardsstraat 69) in Rotterdam. Interviewer Ernest van der Kwast gaat met haar in gesprek over haar nieuwe roman, haar schrijverschap, haar familie (haar oom was een beroemd dichter en haar neef is schrijver Meir Shalev) en natuurlijk over de liefde en oude wonden.

Over Pijn:

‘Een prachtige roman, in ieder detail.’ – Amos Oz

‘Shalevs romans draaien om vrouwelijke gevoelens en de geheimzinnige manier waarop deze met de politieke tragedie van het verscheurde land en de verscheurde stad zijn verweven.’ – Die Zeit

Nieuws

Boek en Meester #2

Zeruya Shalev

Datum
dinsdag 5 april 2016
Locatie
Ubik
Boomgaardsstraat 69
3012 XA Rotterdam
Routebeschrijving
Aanvang
20.00 uur
deuren open: 19.30 uur
Entree
€ 10
Bestel kaartjes

Mede mogelijk gemaakt door

Onze partners